Què fem: Quadern de viatge

agenda

Amb l’ànim de ser el més transparents possibles, us presentem un nou projecte, el Quadern de viatge. Aquí trobareu de manera mensual les tasques que fa l’AMPA dins de l’associació. 

FEBRER – MARÇ 2018

9 Febrer: recollida de diners en favor de la investigació contra el càncer infantil per a l’Hospital Sant Joan de Déu durant la xocolatada organitzada per l’escola per la festa de Carnestoltes. S’aconsegueixen 57.53 €. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

10 Febrer: participació a la Rua de Carnestoltes 2018 a la nostra ciuta. Guanyadors del 2º premi de comparsa. Enhorabona a tots els participants!!

22 Febrer: reunió mensual de junta on es tracten els temes: gravació del festival, portes obertes a l’escola, festival de l’escola, festes de fi de curs i piscina.

24 Febrer: participació dels nostres alumnes d’extraescolar de piscina de Pòdium i Àccura en els Jocs Escolars de Natació. Felicitats a tots els participants i guanyadors!!!

1 Març: reunió a l’Ateneu Pablo Picasso, seu de la nostra associació, on ens expliquen els canvis que hi haurà en la gestió de l’equipament.

6 Març: reunió amb la direcció de l’escola per preparar les portes obertes i acordar reunió a inici de tercer trimestre per parlar de temes pendents sorgits de la reunió de delegats.

6 Març: formació de mares i pares sobre primers auxilis impartit per la Creu Roja de Viladecans.

7 Març: reunió amb el professorat per parlar sobre la necessitat de la decoració del festival dels nens de primària per demanar ajuda als pares.

10 Març: participació a les portes obertes de l’escola per explicar a les noves famílies les tasques fetes per part de l’AMPA

20 Març: reunió a l’Ajuntament amb totes les AMPAs de la nostra ciutat per comentar temes que ens afecten de manera junta per trobar solucions plegades.

22 Març: reunió mensual de junta on es tracten els temes: gravació del festival, festival de l’escola, festes de fi de curs i piscina.

Al parvulari, s’ha iniciat una formació de mares i pares de Créixer en família de la Fundació Pere Tarrés amb la participació how to choose de moltes famílies.

Durant aquests dos mesos, la comissió de festes ha anat donant forma a les activitats de la gravació del festival i la festa de fi de curs per tal que tot es pugui dur a terme de manera ben organitzada.

Si vols veure què hem fet en mesos anteriors, fes clic al mes:

NOVEMBRE -DESEMBRE 2017 – GENER 2018

OCTUBRE 2017

SETEMBRE 2017

JULIOL-AGOST 2017

JUNY 2017

MAIG 2017

ABRIL 2017

MARÇ 2017

FEBRER 2017

GENER 2017

DESEMBRE 2016

NOVEMBRE 2016

OCTUBRE 2016

SETEMBRE 2016

JULIOL_AGOST 2016

JUNY 2016

MAIG 2016

ABRIL 2016