Què és l’AMPA?

Ampa3

 

L’AMPA de l’Escola Goar és una entitat sense ànim de lucre que agrupa als pares i mares de l’escola. El nostre objetiu fonamental és contribuir a la millora de l’ensenyament que reben els alumnes.

El nostre funcionament es basa en el diàleg, la col·laboració i el bon enteniment entre tots els membres implicats en l’educació els nostres fills i filles: mares, pares, tutors, professors personal de l’escola, personal de les activitats extraescolars, ajuntament i Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

L’AMPA té, entre altres, la funció de fer d’enllaç entre l’escola i la societat. Les festes i les tradicions populars són maneres d’aconseguir aquest apropament entre els diferents sectors de la comunitat educativa i d’aquesta amb el seu entorn.

L’AMPA s’encarrega tambe de la gestió dels delegats de cada classe i de la gestió dels grups de WhatsApp que serveixen per comunicar-nos de manera fluida dins de la comunitat de Pares i Mares.

Podeu contribuir fent-vos socis de l’AMPA i assistint a les activitats que organitzem, o bé participant en algunes de les seves comissions (de carnestoltes, de festes, etc.), entrant a formar part de la junta directiva o sent representant en el Consell Escolar de l’escola read more here. Totes són formes vàlides de participació que tenen com a denominador comú la contribució a la millora de l’educació que reben els nostres fills i filles. El grau d’implicació no té per què ser el mateix per a tots, ni tant sols per una mateixa persona en els diversos moments de la seva vida.

Si tens:

  •  Disponibilitat i t’agradaria participar com a col·laborador de l’AMPA
  • Altres iniciatives o idees per a gaudir tots junts
  • Qualsevol consulta i suggeriment

O si ja ets membre i necessites actulitzar les teves dades (canvi de número de mòbil, compte bancari, adreça, etc.)

¡¡ CONTACTA AMB NOSALTRES !!

contacto